MenuX

Ruby Comics

Comic – ‘Powers’

Mijn vertaling van de strip ‘Powers – Legends’ – Issue 1. Origineel geschreven door Brian Michael Bendis en getekend door Mike Avon Oeming. (2022 – Clipstudio Pro)

Foundation Avatars

Avatar fan-art van 4 belangrijke karakters uit de Apple-Original serie ‘Foundation’ (2022 – Procreate).

The Tattoo-artist

Character sheet, storyboard, animatie-tryout en een animatic (work in progress) voor een meta-human karakterconcept (2022 – Procreate).

 

 

Storyboard sketches

 

Rough boards for animatic

 

Animatic

 

Poster – Ode aan Manna en Chowhound

Een ode aan de voedseldroppings aan het eind van de Tweede Wereldoorlog (mei 1945). Met operatie Manna en Chowhound werden er in acht dagen meer dan 11.000 ton aan goederen afgeworpen boven bezet Nederlands gebied (2021 – Procreate).

 

Bier label – Brouwerij Jutphaas

Een bier label voor een kleine micro-brouwerij in Nieuwegein. De Quarantine Indian Pale Ale vroeg om een ludieke verwijzing naar Covid-19 en de quarantaine. (2020 – Procreate)

 

Posters – Hop-Gar Kung Fu

Illustratieve vertalingen van een aantal Kung-Fu vormen. De benamingen van de houdingen zijn vertaald in het Chinees door een Kung-Fu grootmeester. (2020 – Clip Studio)

 

Super hero’s

Fan-art van verschillende DC en Marvel superhelden. (2019 – Autodesk)

Comic – ‘Bastogne’

Een tweede wereldoorlog gebaseerde fan-art comic. Teksten gebaseerd op ‘Soldaat van Easy Company’ geschreven door D. Malarkey en B. Welch. Self published. (2019 – potlood en inkt, Indesign)